1. Acest site web si continutul sau(texte, imagini, audio, video) reprezinta proprietatea Evo Biz Studio.SRL, identificata prin CUI: 32432643, J39/597/05.11.2013, si nu pot fi replicate,copiate si publicate, pe nici o alta sursa(online sau offline precum site web, portal, blog, director de afacer, presa scrisa, televiziune, radio), fara o aprobare in scris. Exceptie facand distribuirea(share) continutului “asa cum este” pe retelele de socializare.

2. Accesarea acestui site este un privilegiu si nu un drept. Evo Biz Studio.SRL isi rezerva dreptul de a isi alege atat clientii cat si vizitatorii.

3. Utilizarea acestui site web se face pe propria raspundere a vizitatorului. Evo Biz Studio nu poate fi acuzata, trasa la raspundere sau sanctionata, in nici un fel pentru functionarea incorecta a dispozitivulului de pe care este accesat acest site.

4. Informatiile prezentate pe acest site nu fac subiectul si nici obligatia unui contract(vanzari). Ele sunt prezentate cu titlu informativ pentru a instiinta vizitatorii acestui site despre domeniul de activitate si serviciile pe care le poate oferi Evo Biz Studio.SRL.

5. Preturile afisate pe acest site sunt pur orientative si nu fac obiectul nici unei tranzactii(vanzari) online/offline. Intrucat toate serviciile noastre sunt personalizate, pretul se va estima doar in urma unei cereri de oferta.

6. Continutul “Termeni si Conditii” poate fi oricand modificat fara nici o notificare in prealabil. Utilizatorii/vizitatorii au obligatia de a verifica periodic aceasta pagina.