Servicii Web Design
vine un moment cand avem nevoie de un site web de calitate

Web design, generic vorbind, este procedeul de realizare a unui site web, pagini web, blog, magazin online, platforma sau portal web.

Serviciile de web design pe care le oferim sunt complete, complexe si profesionale. Acest lucru ne permite sa va realizam un site web performant care sa va faca afacerea cunoscuta pe Internet si astfel veti putea castiga cati mai multi clienti. Pentru a intelege mai bine ce servicii web design oferim, va rapim cateva momente in care vom incerca sa explicam, fara a va plictisi cu detalii tehnice, care sunt partile ce asigura realizarea unui site web complet.

Un astfel de site web contine partea din fata(frontend), cea care este vizibila pentru vizitatori sau utilizatori, si care trebuie sa aibe un design placut, curat si prietenos. Structura meniului si a paginilor web din cadrul acestui site trebuie sa fie logica, usor de parcurs, astfel incat cei interesati sa ajunga rapid la informatia pe care o cauta. Continutul unui site web trebuie sa fie cuprinzator si la obiect. Astfel incat sa se inteleaga clar despre ce e vorba.

Apoi vine partea din spate(backend), adica interfata de administrare a site-ului prin care veti putea gestiona intreg continutul acestuia, adauga pagini si produse noi.

Iar ca succesul sa fie garantat, adaugam cea de a treia parte si anume optimizarea site-ului web pentru Google cat si celelalte motoare de cautare.

In concluzie, serviciile de web design pe care le oferim contin toate aceste trei parti esentiale pentru un site web, indiferent de pachetul ales.

 

Realizare site web ieftin, rapid si de calitate, ideal pentru firmele care sunt la inceput de drum si au un buget mic.

Acest pachet de servicii web design va asigura o prezenta eleganta pe Internet.

Pret incepand de la:
300 Lei

VEZI OFERTA

Pachet de servicii web design care asigura realizarea unui site web de prezentare complet si personalizat pentru afacerea dumneavoastra.

“Consumator” va ofera un site web optimizat pentru motoarele de cautare.

Pret incepand de la:
700 Lei

VEZI OFERTA

 Pachet complet de servicii web design prin care puteti obtine realizarea unui site web profesional si complex.

Ideal pentru cei care doresc realizarea unui portal web,  site de anunturi, etc.

Pret incepand de la:
1300 Lei

VEZI OFERTA

 

Ultimele lucrari