La ce ne pricepem
la ceaa ce facem

Fara a prezenta in detaliu aspectele tehnice ale muncii noastre, va putem spune ca lucram cu CSS, HTML, Java, PHP, MySQL, Flash, Photoshop, Illustrator, After Effects. Cochetam cu aplicatiile mobile. Realizam continut pentru site web, blog, magazin online.

Putem asigura administrarea, optimizarea si promovarea online prin campanii de marketing a fiecarui proiect realizat.

Oferim consultanta web pentru cei care au nevoie si explicam pe intelesul fiecaruia toate aceste “chestiuni”. Pe scurt, realizam orice tip de site web, magazin online, proiect sau platforma web, aplicatie desktop sau mobile. Toate personalizate si adaptate la nevoile si cerintele fiecarui client in parte.

Stim sa lucram cu orice afacere si companie, indiferent de domeniul de activitate, incepand de la start-up-uri pana la cele deja dezvoltate si aflate in plina expansiune. Iar pentru a va convinge de toate acestea, nu trebuie decat sa lucrati cu noi.

Contacti-ne!

 

Cu multa atentie si interes, ne dedicam fiecarui proiect in parte pentru ca rezultatul final sa fie unul conform asteptarilor clientului.

DETALII

De mai bine de 10 ani de cand lucram in acest domeniu. Pasiunea pentru ceea ce facem a crescut odata cu experienta acumulata.

DETALII