In perioada 1 – 15 iunie 2014, Evo Biz Studio.SRL ofera un discount de 15%, la toate tipurile de site web, pentru utilizatorii site-ului www.bursadestocuri.ro

Conditii de participare:
- oferta se adreseaza doar persoanelor juridice care activeaza pe teritoriul Romaniei
- trebuie sa fiti membru inregistrat pe site-ul www.bursadestocuri.ro pana la data inceperii acestei oferte, 1 iunie 2014
- beneficiaza de aceasta oferta doar cei care adera la ea pana la data de 15 iunie 2014
- oferta este valabila doar pentru unul din cele trei pachete de web design afisate si anume:
- pachetul “One Web Page”
http://www.evostudio.ro/realizare-site-web-one-web-page
- pachetul “Consumator”
http://www.evostudio.ro/realizare-site-web-consumator/
- pachetul “Profesional”
http://www.evostudio.ro/realizare-site-web-profesional/

Dupa ce va hotarati asupra unuia dintre pachete, apasati butonul de cere cotatie din pagina acestuia, iar apoi completati formularul afisat. In campul “Cod promotional” introduceti codul promo primit pe mail. Ulterior va vom trimite o oferta personalizata in care veti regasi si reducerea de 15%.

In perioada mentionata se fac inscrierile celor care doresc sa beneficieze de aceasta reducere, urmand ca realizarea acestor site-uri sa inceapa cu data de 30 iunie 2014. Pana la acea data se vor face contractarea, discutiile necesare cat si propunerile de design.

De asemenea, pentru a nu exista neintelegeri, fiecarui inscris ii se va comunica, via e-mail, termenii de realizare, costurile si conditiile contractuale. Cei care nu isi vor exprima acordul asupra acestor conditii si date, nu vor putea beneficia de prezenta oferta.

In cazul in care aveti nelamuriri/intrebari, va rugam sa ne contactati.

Comments are disabled.