One Web Page
pentru cei care vor sa fie prezenti online

Oricine are nevoie de un site web care sa asigure o prezenta buna pe Internet, mai ales atunci cand afacerea este la inceput si bugetul nu permite prea multe.

Pachetul de web design “One Web Page” ofera realizarea unui site web de mici dimensiuni, in care concentram toata informatia esentiala pentru promovarea afacerii dumneavoastra, a serviciilor oferite si chiar a produselor pe care doriti sa le comercializati.

Chiar daca este vorba de realizarea unui site web de mici dimensiuni, acest pachet de servicii web design nu impune restrictii foarte mari. El se poate configura pe baza bugetului disponibil si a cerintelor pe care le aveti. Astfel puteti obtine un site web de prezentare personalizat.

“One Web Page” se adreseaza cu precadere afacerilor de tip “start-up” cat si a celor unde bugetul este mic. De asemenea acest pachet de web design asigura realizarea unui site web de prezentare intr-un timp foarte scurt. Este un pachet de servicii web design ideal pentru cei care isi doresc un site web pentru un cabinet de avocatura sau notarial, un cabinet medical sau de masaj, un service, o spalatorie.

Precizam ca toate pachetele de servicii web design includ atat partea de consultanta, cat si cea de optimizare site web (SEO – din punct de vedere tehnic). Daca doriti sa aflati cat va costa un astfel de site web, va rugam sa apasati butonul de mai jos pentru a cere o cotatie. Pret incepand de la: 300 Lei.

 

Exemple de One Web Page

Intrucat dorim sa fie totul cat mai clar si pe intelesul fiecaruia, am ales sa va prezentam si cateva exemple de site-uri web ce au beneficiat de acest pachet.

 

Alte pachete de servicii web design

Pachet de servicii web design care asigura realizarea unui site web de prezentare complet si personalizat pentru afacerea dumneavoastra.

“Consumator” va ofera un site web optimizat pentru motoarele de cautare.

Pret incepand de la:
700 Lei

VEZI OFERTA

Pachet complet de servicii web design prin care puteti obtine realizarea unui site web profesional si complex.

Ideal pentru cei care doresc realizarea unui site web personalizat, portal web,  site de anunturi, retele de socializare tematice, aplicatie web.

Pret incepand de la:
1300 Lei

VEZI OFERTA
Pachet complet
Timpul este o resursa foarte importanta in afaceri. Drept pentru care ne-am gandit sa va venim in ajutor oferindu-va un pachet complet, de servicii web design si servicii conexe, pe care-l putem personaliza conform cerintelor dumneavoastra.