Consumator
o prezenta impunatoare pe internet aduce mai multi clienti

Realizarea unui site web de dimensiuni medii si mari, structurat asa cum doriti, avand un design atragator si personalizat, va este asigurata de pachetul de servicii web design “Consumator”.

Prin intermediul acestui pachet de servicii web design puteti obtine realizarea unui site web complex in care sa detaliati, cat se poate de mult, activitatea dumneavoastra. Site-ul poate avea sectiuni in care sa se prezinte amanuntit lucrarile, serviciile si chiar produsele pe care le oferiti. Intr-un astfel de site web mai putem include un newsletter, un blog, o sectiune de stiri, plus alte pagini si formulare de care considerati ca aveti mare nevoie.

Acest pachet de servicii web design este cel mai des ales de catre clientii nostri, deoarece ofera un raport ideal intre calitate si pret. La pachetul “Consumator” pot apela cei care doresc realizarea unui site web pentru o agentie de voiaj, un club, un restaurant sau un hotel. Dar si cei care au nevoie de o prezentare cat mai detaliata a afacerii lor.

Precizam ca toate pachetele de servicii web design includ atat partea de consultanta, cat si cea de optimizare site web (SEO – din punct de vedere tehnic). Daca doriti sa aflati cat va costa un site web realizat cu acest pachet, va rugam sa apasati butonul de mai jos pentru a cere o cotatie. Pret incepand de la: 700 Lei.

 

Exemple de Consumator

Pentru a putea intelege mai bine pachetul de servicii web design “Consumator”, va prezentam cateva site-uri web realizate cu acesta.

 

Alte pachete de Web Design

Realizare site web ieftin, rapid si de calitate, ideal pentru firmele care sunt la inceput de drum si au un buget mic.

Acest pachet de servicii web design va asigura o prezenta eleganta pe Internet.

Pret incepand de la:
300 Lei

VEZI OFERTA

Pachet complet de servicii web design prin care puteti obtine realizarea unui site web profesional si complex.

Ideal pentru cei care doresc realizarea unui portal web,  site de anunturi, etc.

Pret incepand de la:
1300 Lei

VEZI OFERTA
Pachet complet
Timpul este o resursa foarte importanta in afaceri. Drept pentru care ne-am gandit sa va venim in ajutor oferindu-va un pachet complet, de servicii web design si servicii conexe, pe care-l putem personaliza conform cerintelor dumneavoastra.