Catalog
realizare magazin online ieftin, accesibil tuturor

Pachetul de comert online “Catalog” este unul baza si se adreseaza celor care sunt la inceputul afacerii lor si bugetul nu le permite prea multe. Acest pachet va asigura realizarea unui magazin online prietenos, cu strictul necesar de functii, pentru a putea vinde din prima zi.

De asemenea, dupa cum ii spune si numele, cu acest pachet putem realiza si un catalog de produse online. Ideal pentru cei care vor doar sa-si expuna produsele, ca intr-o vitrina virtuala, fara procedeul de vanzare pe Internet.

Intrucat acest pachet se bazeaza pe o platforma de magazin online gandita si construita de noi, va putem spune ca indiferent de alegerea facuta, magazinul dumneavoastra poate fi modificat si actualizat in functie de cerintele pe care le aveti. Practic, acest lucru nu ingradeste realizarea si dezvoltarea ulterioara a magazinului online.

Pachetul de comert online “Catalog” contine urmatoarele:

 

Alte pachete de comert online

magazin online complet si elegant

magazin online complet si complex

 

Pachet complet
Timpul este o resursa foarte importanta in afaceri. Drept pentru care ne-am gandit sa va venim in ajutor oferindu-va un pachet complet, de servicii web design si servicii conexe, pe care-l putem personaliza conform cerintelor dumneavoastra.