Despre noi
firma de web design care lucreaza cu pasiune

Fiecare cu povestea sa. A noastra inca se scrie, cu multa pasiune, de mai bine de 10 ani. Timp in care am fost aici, pe Internet, plecand de la lucruri marunte, dar facute cu interes, pana la lucruri mari si indeplinite cu responsabilitate.

Pornind de la pasiunea pentru Web si Internet a luat fiinta acest site si firma Evo Biz Studio specializata in servicii de web design, marketing online si SEO.

Evo Biz Studio este o firma de web design ce ofera atat consultanta cat si realizarea de site web, magazin online, retele de socializare, blog-uri, practic orice tip de platforma si aplicatie web. Iar ca pachetul sa fie complet, va putem realiza campanii de marketing online, SEO, cat si brandingul sau rebrandingul afacerii dumneavoastra.

Suntem atat de pasionati de ceea ce facem, dedicati si deschisi la provocari, incat ne puteti avea ca parteneri de lunga durata.

Daca doriti sa va convingeti de toate acestea, va invitam sa colaboram, sa lucram impreuna, pentru a aduce un plus de valoare si imagine afacerii pe care o aveti. Contactati-ne acum!

 

La ce ne pricepem

Probabil ca am fi tentati sa va prezentam o lista intreaga de chestiuni tehnice la care ne pricepem, dar credem ca este mai bine sa le explicam.

Web Design
Pentru a identifica, mai usor, tipul de site web de care aveti nevoie, am realizat trei pachete generice de servicii de web design ce pot fi personalizate conform cerintelor Dvs.

detalii
Comert online
Comertul online este unul dintre cele mai profitabile modalitati de a vinde. Insa pentru a va feri de investitii inutile sau incorecte, trebuie sa stiti ce tip de magazin online vi se potriveste. De aceea, am creat pentru Dvs. trei clase de magazine online care pot fi personalizate.

detalii
Optimizare site web
Un site web placut vizual si functional nu este suficient, el trebuie sa aduca si profit. Pentru acest lucru este necesar optimizarea lui pentru a se propaga mai usor in motoarele de cautare.

detalii
Branding & Rebranding
Imaginea este primul contact pe care clientul o are cu societatea, brandul, produsul Dvs., iar prima impresie conteaza. De aceea, o imagine placuta, care ramane in mintea oamenilor, reprezinta un atu puternic pentru a fi bine pozitionat pe piata.

detalii
Marketing online
Marketingul online este arta si stiinta de a convinge clientul sa cumpere prin intermediul unui proces social, al unei campanii. Reprezinta un mod puternic de relationare cu potentialii clienti. Insa ca acest lucru sa aibe succes, trebuie sa stim cum, cand si unde o facem.

detalii
Proiecte si Investii web
Internetul reprezinta un “El Dorado” al societatii moderne. Este o lume vasta, fara granite, fara limite, in care o idee buna, daca este implementata corect, poate aduce un profit foarte mare.

detalii
De ce sa lucrezi cu noi

Lucram cu multa atentie si interes, ne dedicam fiecarui proiect in parte. Iar majoritatea proiectelor noastre trebuie sa respecte cativa pasi.

Cunoastere si Consultanta
In munca noastra fiecare pas conteaza. Este important pentru noi sa va cunoastem gandurile, parerile, nevoile care sunt prezente in afacerea Dvs. si sa va oferim o consultanta justa, axata pe acestea. Doar asa vom putea demara un proiect de care sa fiti multumiti. 
Realizarea Proiectului
Daca primul pas este foarte bine lamurit, realizarea proiectului va fi mult mai fluenta si se va face intr-un timp mai scurt decat era preconizat initial. Constructia proiectului va fi impartita in etape, fiecare etapa reprezentand un punct vital. Acest lucru permite un control mult mai bun, din partea Dvs., asupra proiectului, iar rezultatul final va implini asteptarile.
Optimizare
Dupa ce avem un proiect asa cum ne-am dorit, placut vizual si perfect functional, trecem la optimizarea lui pentru motoarele de cautare(SEO). Astfel, proiectul va incepe sa devina profitabil.
Mentenanta si Suport
Intrucat timpul este o resursa foarte valoroasa in afaceri, noi va putem oferi mai mult timp avand grija de proiectul realizat. Ii putem aduce imbunatatiri, adaugam continut si ii monitorizam intreaga activitate.
Dezvoltare
Atunci cand activitatea unui proiect este intretinuta si monitorizata indeaproape, putem cunoaste si ce alte imbunatatiri ii mai putem aduce pentru a-l face si mai profitabil.
Promovare
Pentru a maximiza impactul si profitul unui proiect, putem realiza campanii de promovare. Marketing online si offline, campanii de link building, promotii si multe altele. Toate acestea facute in asa maniera incat sa aduca doar beneficii.
Ce zic altii despre noi

Multumirea si satisfactia clientilor nostri ar putea demonstra calitatea serviciilor noastre. Insa nu vrem sa va lasati influentati de aceste marturii, dorim sa va convingeti singuri.

Lucrati cu noi!