Cum lucram
mereu lucram

Cu multa atentie si interes ne dedicam fiecarui proiect in parte. Iar majoritatea proiectelor noastre trebuie sa respecte cativa pasi.

Intai incercam sa va cunoastem, sa aflam cine sunteti, ce faceti si ce va doriti. Apoi, in baza celor aflate, folosim algoritmul de analiza cu ajutorul caruia putem sa va oferim solutiile juste la ceea ce cautati. Dintre acestea veti alege pe cele care vi se potrivesc cel mai bine. Va sfatuim si va incurajam sa alegeti solutiile care duc catre cele mai bune rezultate. Ar fi bine sa va feriti de a face rabat la calitate. Chiar daca bugetul nu permite prea multe, il putem optimiza suficient de bine astfel incat sa obtinem solutii de viitor. Mai exact solutii care sa nu necesite refacerea a ceea ce lucram acum, ci o dezvoltare continua si sustinuta. Iar aici ne referim, cu precadere, la realizarea unui site web sau a unui magazin online.

Dupa ce ati ales solutia ideala, ne apucam de treaba. Realizam proiectul si il livram in timp util, conform intelegerii facute initial. Iar ca bonus, pentru proiectele realizate, va oferim mentenanta gratuita pentru o perioada de 1 an de zile, o garantie a calitatii serviciilor noastre.

 

 

Nu are rost sa va enumaram chestiile tehnice la care ne pricepem, dar este benefic sa vi le explicam pentru a intelege ceea ce putem face impreuna.

DETALII

De mai bine de 10 ani de cand lucram in acest domeniu. Pasiunea pentru ceea ce facem a crescut odata cu experienta acumulata.

DETALII