Magazine online
realizarea unui magazin online este mult mai convenabila decat cea a unui magazin clasic

Magazinul online este una dintre cele mai bune afaceri ale momentului. Cu un magazin online scapati de stresul programului, chiria spatiului sau de cautarea unei zone cu vad bun pentru produsele pe care doriti sa le comercializati.

Ca orice afacere si comertul online implica costuri, dar realizarea unui magazin online costa cu mult mai putin decat cea a unui magazin oriunde in oras. Imaginati-va ca doar cu chiria pe care o platiti intr-o luna, in cazul magazinului clasic, puteti obtine realizarea unui magazin online performant si care poate vinde mult mai bine.

Daca va puneti problema ca produsele pe care le comercializati provin din mai multe categorii, fiecare cu specificatiile si caracteristicile lor, ei bine totul e ca si rezolvat. Pentru aceste cazuri, am creat platforma de e-commerce EVO Cart care asigura realizarea oricarui tip de magazin online, indiferent de gradul sau de complexitate.

Cu aceasta platforma de comert online putem realiza de la un simplu catalog de produse pana la un magazin online complex, performant, personalizat si cu foarte multe produse din varii categorii.

Intrucat EVO Cart este o platforma e-commerce ce permite realizarea oricarui tip de magazin online, ne-am gandit sa o structuram pe trei pachete baza ce pot fi adjustate conform cerintelor dumneavoastra. In acest fel va fi mai usor sa descoperiti si sa intelegeti de ce anume aveti nevoie.

 

magazin online ieftin, accesibil tuturor

magazin online complet si elegant

magazin online complet si complex